пʼятниця, 12 червня 2009 12:04

Перес знущається з єврофутболу: Рібері перейде тільки в "Реал"

Перес знущається з єврофутболу: Рібері перейде тільки в "Реал"

Президент "Реала" Флорентіно Перес заявив, що він не відчуває неспокою через те, що хавбеком "Баварії" Франком Рібері, окрім королівського клубу, цікавляться також "Челсі", "Манчестер Юнайтед" і "Барселона".

"Не існує ризику, що Рібері вибере інший клуб. Якщо він у результаті й піде з "Баварії", то тільки в "Реал". У цьому немає ніяких сумнівів", - заявив Перес в інтерв"ю L"equipe.

Раніше 5 червня генеральний менеджер "Баварії" Улі Хенесс заявив, що його клуб не збирається продавати "Реалу" півзахисника Франка Рібері. Таким чином, він відповів на заяву президента мадридської команди Флорентіно Переса про те, що він планує почати переговори з "Баварією" щодо трансферу француза.

"Якщо містер Перес хоче здійснити цей трансфер, упевнений, він сяде на літак і прилетить до нас в Мюнхен. Але ми не збираємося вести переговори. Ми не продамо Рібері "Реалу", - цитує Хенесса Setanta.

Але вже 12 червня під час переговорів з "Челсі" "Баварія" назвала суму, за яку вона готова продати Рібері, - 65 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, що "Реал" вже витратив на Кріштіану Роналду і Кака 162 млн євро.

Sports.ru, Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «Перес знущається з єврофутболу: Рібері перейде тільки в "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути