вівторок, 09 червня 2009 19:49

Кака хоче в 35 років завершити кар"єру в "Реалі"

Кака хоче в 35 років завершити кар"єру в "Реалі"

Бразильський півзахисник "Реал Мадрида" Кака, який тільки сьогодні офіційно став гравцем "королівського" клубу, розповів, що збирається докласти максимум зусиль, щоб повернути мадридцям втрачені позиції.

"Ми знову виграватимемо титули. Я сподіваюся, що гегемонія "Барселони" закінчиться. "Мадрид" знову стане головною дійовою особою в Іспанії та Європі", - цитує Кака Marca.

Кака має намір грати в мадридському клубі до завершення кар"єри. Футболіст сподівається надалі продовжити контракт і прикрасити історію світового футболу новими досягненнями на полі.

"Сподіваюся, що в 33 роки у мене вийде продовжити контракт ще на два роки. А в 35 років я зможу завершити кар"єру футболіста. Я один з найкращих гравців у світі, але в "Реалі" я ще нічого не досян. Ця думка мене мотивує", - заявив 27-річний спортсмен.

Бразильський форвард Кака офіційно перейшов в іспанський "Реал" з італійського "Мілана". Контракт Кака з "Реалом" підписаний на шестирічний термін. Вартість гравця склала 67,2 мільйона євро. Це другий за величиною трансфер в історії футболу. Рекордним залишається перехід Зінедіна Зідана з "Ювентуса" в "Реал" в 2001 році за 75 мільйонів євро.

За матеріалами "Советский спорт", "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Кака хоче в 35 років завершити кар"єру в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути