вівторок, 09 червня 2009 18:56

Кака перейшов із "Мілана" в "Реал"

Найкращий футболіст світу-2007 Рікардо Кака, 27 років, перейшов з італійського "Мілана" до іспанського "Реала". Сума трансферу футболіста склала 67,2 млн євро. 64,5 млн отримав "Мілан", а 2,7 млн отримає "Сан-Паулу" — рідний клуб Кака. Представлення футболіста в Мадриді відбудеться 30 червня. Під п"ятим номером, яким володів Зідан, Кака грати не хоче, а схиляється до 18-го.

Бразилець став першим придбанням президента "Реала" Флорентіно Переса, який повернувся на свою посаду 1 червня. Трансфер Кака став можливим завдяки фінансовим проблемам "Мілана" і небажанню власника клубу Сільвіо Берлусконі гасити борг.

Після Кака "Реал" націлився на Криштіану Рональду та Франка Рібері, а "Мілан" близький до підписання контракту з боснійцем 23-річним Едіном Джеком, який став чемпіоном Німеччини у складі "Вольфсбурґа" та одним із найкращих бомбардирів тамтешнього чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Кака перейшов із "Мілана" в "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути