субота, 29 листопада 2008 14:22

"Times" назвала 50 найстрашніших фанатів футболу

"Times" назвала 50 найстрашніших фанатів футболу
Газета "Times" оприлюднила список 50 найстрашніших фанатів футболу.

У цьому списку присутні як люди, які залишили свій кривавий слід в історії, так і цілком нормальні персонажі з шоу-бізнесу, які викликають іронію та сміх. Найстрашнішим фанатом футболу названий, як недивно, Адольф Гітлер. Вболівав він за "Шальке-04", який шість разів ставав чемпіоном Німеччини між 1933 та 1945 роками. "Виграти матч, - писав геній пропаганди Йозеф Геббельс, - для людей означає більше, ніж здобути місто на Сході".

На п"ятому місці Усама бен Ладен, пристрасний вболівальник "Арсеналу", на шостому - Роббі Уїльямс ("Порт-Вейл), який записав пісню на футбольну тему "Дай мені тебе розважити". А ось італійський диктатор Беніто Муссоліні "всього лише" 27-й. Він настільки любив ФК "Болонья", що допоміг їй чотири рази перемогти в чемпіонаті Італії між 1925 і 1937 роками.

Також у цьому списку такі відомі особи, як Майкл Джексон (12-е місце, "Ексетер Сіті"), Том Хенкс (13-е, "Астон Вілла"), Сильвестр Сталлоне (20-е, "Евертон"), Х"ю Грант (35-е, "Фулхем"), Ріккі Хаттон (41-е, "Манчестер Сіті"), Моріссі (48-е, "Міллуол"), Берні Екклстоун (50-е, "Челсі").

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Times" назвала 50 найстрашніших фанатів футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути