Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2011 14:35

"Швейцарія грала з нами основним складом" - Кривцов

"Швейцарія грала з нами основним складом" - Кривцов

Минулого тижня молодіжна збірна України провела товариський матч з командою Швейцарії — 1:1. Поєдинок з учасником фінальної частини молодіжного чемпіонату Європи 2011 року пройшов у столиці Мальти ? Валлетті. Він став одним із етапів підготовки "молодіжки" до континентальної першості у Данії.

"Наша команда зіграла не оптимальним складом, - каже "Gazeta.ua" захисник "молодіжки" і донецького "Шахтаря" Сергій Кривцов. - П'ятеро "наших" футболістів отримали виклик у національну збірну. Поле було не найкращої якості. Швейцарія грала з нами основним складом. По грі ми виглядали краще, більше контролювали м'яч, але нас підвела реалізація моментів.

Після гри Павло Олександрович (Яковенко — наставник "молодіжки") подякував нам. Сказав, що задоволений організацією гри, тим як рухалися гравці, у всіх було велике бажання грати. Збір був коротким, але він морально підняв наш командний дух, ми награли певні ігрові зв'язки. Думаю, ми вдало його провели."

На Кіпр у складі національної збірної відправилися Ярослав Ракицький і Тарас Степаненко ("Шахтар"), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Андрій Ярмоленко ("Динамо"), Микола Морозюк ("Металург" Д).

"Хлопці є основними гравцями "молодіжки". Але, якщо вони потрібні національній команді, то з'являється шанс в інших футболістів. Незамінних людей не буває. Ми дуже раді за них. У Мальті дивилися матчі національної збірної проти Румунії та Швеції. Хай в національну команду викликають ще більше гравців "молодіжки".

У матчі зі Швейцарією перший м'яч провів натуралізований нігерієць Інносент Емегара. Українці відповіли голом Артема Путівцева.

"Не став би нікого виділяти у складі суперника. Це сильна команда, яка довела, що заслужено пробилася у фінальну частину молодіжного Євро-2011. Це вже велике досягнення. Відзначу, що у швейцарців більше натуралізованих гравців, ніж корінних. Вони збирають кращих футболістів, змінюють їм громадянство і "ласкаво просимо у збірну Швейцарії".

Збірна України вже вдруге проводить спаринг з учасником Євро-2011. Раніше підопічні Павла Яковенка зіграли з чехами.

"У нас ще заплановані матчі зі збірними Ісландії та Данії (пройдуть 25 і 28 березня відповідно). Окрім Білорусі, ми зіграємо з усіма командами групи А (Україна разом з Чехією, Англією та Іспанією потрапила в групу В). Якщо команда пробилася на Євро-2011, то це багато про що говорить. Там грають кваліфіковані виконавці. Не в образу збірним Люксембургу та Мальти, але з ними не цікаво грати, хоча можна виграти з рахунком 5:0. Цікавіше проводити матчі з сильними суперниками. Такі поєдинки дають більше поживи для роздумів нашим тренерам."

Під час збору в ОАЕ "Шахтар" зіграв товариський матч проти молодіжної збірної Данії. "Гірники" перемогли господарів Євро-2011 — 3:2.

"Данія — скандинавська команда, яка демонструє бійцівський футбол. По грі ми повністю переграли данців. Вони тільки чотири рази перейшли нашу половину поля, а свої два м'ячі забили завдяки стандартам."

Нагадаємо, матчі фінальної частини відбудуться в чотирьох данських містах - Орхусі, Хернінгу, Ольборзі та Віборзі, починаючи з 11 червня 2011 року. Переможець визначиться 25 червня в Орхусі.

Зараз ви читаєте новину «"Швейцарія грала з нами основним складом" - Кривцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути