понеділок, 10 грудня 2007 19:58

"Судді до "Дніпра" почали відноситися об"єктивніше"

Генеральний директор дніпропетровського футбольного клубу "Дніпро" Андрій Стеценко побував на "Прямій лінії"  з читачами газети "Комсомольська Правда-Дніпро" і відповів на всі питання, які цікавили прихильників команди. Пропонуємо головні тези з "Прямої лінії" керівника нинішнього лідера чемпіонату України.

Про підсумки осінньої частини сезону

- З одного боку, нас, звичайно, радує, що ми закінчили першу частину сезону в чемпіонаті України на першому місці. Тепер цілих три місяці "Дніпро" буде своєю назвою прикрашати перший рядок турнірної таблиці. З іншого боку, ми фактично відразу ж вилетіли з Кубка України, правда, тут треба зробити знижку на ім"я суперника, і, природно, дуже сумним фактом стало завершення боротьби на ранній стадії Кубка УЄФА. Але, думаю, що на сьогоднішній день більше радості від гри команди і її результатів, чим засмучень, і вважатимемо, що виліт від "Абердіна" був прикрим непорозумінням.

Про зміни в зимове міжсезоння

- Не думаю, що зміни будуть серйозними. Мова йтиме максимум про трьох-чотири новачків і про таку ж кількість гравців, які, можливо, залишать команду. На сьогоднішній день зміни дві: прихід до "Дніпра" Ролана Гусева, а також закінчення терміну оренди Миколи Морозюка, який повернувся в розташування київського "Динамо". Поки конкретика тільки в цьому.

Про посилення команди

- Ви знаєте, ми прагнемо підсилюватися кожні півроку, і розмови про це часто ведете і ви, а ми - ще частіше. Ми весь час хочемо посилюватися, і обов"язково робитимемо придбання - одне вже було зроблено. Так само, як і ви, ми хочемо, щоб команда добивалася успіху.

Про меморіальну дошку на згадку про Євгена Кучеревського

- Це буде однозначно. Буде алея слави людей, які залишили великий слід в історії "Дніпра". Йдеться і про Євгена Мефодійовича, і про Геннадія Опанасовича Жиздіка, і про Володимира Олександровича Ємця. Будуть встановлені бюсти або невеликі пам"ятники. Але сам стадіон поки називатиметься "Дніпром".

Про засоби, які виділяються на посилення команди

- Ми ніколи не говоримо про те, які кошти виділені на придбання футболістів. Ми завжди говоримо, що якщо гравець влаштовуватиме тренерів за своєю майстерністю, і якщо його ціна не завищена, буде зроблено придбання. Для нас важливе співвідношення ціни і якості футболіста. Якщо воно буде витримано, футболіст буде придбаний.

Про можливий перехід Руслана Ротаня

- Ми ведемо переговори з київським "Динамо" щодо його повернення в ряди "Дніпра". Сам Руслан хоче цього. Думаю, що з урахуванням його бажання і інших обставин, вірогідність його переходу складає відсотків 90.

Про клубний гімн

- Ми весь час думаємо над цим питанням. Неодноразово різні люди і організації пропонували нам свої послуги, але всі ці пропозиції нам не дуже сподобалися. І зараз ми знаходимось на порозі того, що, напевно, оголосимо тендер на написання гімну для футбольного клубу "Дніпро".

Про відношення суддів до "Дніпра"

- До нас почали відноситися об"єктивніше, і лише в одному матчі з полтавською "Ворсклою" була помилка, непризначений пенальті. Судять нас абсолютно по-іншому, судять якісно і об"єктивно, і найголовніше, що матчі наших конкурентів стали судити об"єктивніше.

Джерело: www.football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Судді до "Дніпра" почали відноситися об"єктивніше" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути