вівторок, 15 лютого 2011 18:44

"Штутгарт" відсторонив екс-форварда "Шахтаря" від тренувань за довгий язик

"Штутгарт" відсторонив екс-форварда "Шахтаря" від тренувань за довгий язик

Клуб німецької Бундесліги "Штутгарт" прийняв рішення усунути від тренувань румунського нападаючого Чипріана Маріку, який раніше захищав кольори донецького "Шахтаря".

Таким чином керівництво Шваб відреагувало на інтерв'ю гравця газеті Sporturilor, в якому футболіст нібито висловив невдоволення своєю роллю в команді Бруно Лаббадіа.

"Коли на мене накладають оборонні обов'язки, я даремно втрачаю свою енергію. Здійснив дурість, у 2007 підписавши п'ятирічний контракт зі "Штуттгартом". Зараз гра не приносить мені радості. Всім буде краще, якщо влітку ми з керівництвом клубу спробуємо якось вирішити цю ситуацію", - сказав Маріка.

Проте пізніше футболіст заявив, що нічого подібного він не говорив. Незважаючи на це, керівництво "Штуттгарта" після зустрічі з румуном вирішило відсторонити його від тренувань.

"Він може тренуватися індивідуально", - сказав спортивний директор клубу Фреді Бобич виданню Kicker.

Нагадаємо, в "Штуттгарт" румунський нападаючий перейшов в 2007 році з донецького "Шахтаря". На його рахунку 132 матчі в чемпіонаті Німеччини і 23 м'ячі.

В кінці 2010 року ЗМІ повідомили, що клуб виставив Маріку на трансфер. При цьому преса висловлювала припущення, що Маріка може перейти в "Ювентус". У той же час сам форвард спростовував можливий перехід у туринський клуб, відзначаючи, що поки не квапиться змінювати команду.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Штутгарт" відсторонив екс-форварда "Шахтаря" від тренувань за довгий язик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути