Ексклюзиви
понеділок, 20 грудня 2010 10:52

"Сьомін готовий повернутися в "Динамо" - Суркіс

"Сьомін готовий повернутися в "Динамо" - Суркіс

Переговори про повернення російського тренера Юрія Сьоміна в київське "Динамо" близькі до завершення і судячи з усього, на цьому тижні президент київського "Динамо" Ігор Суркіс оголосить ім'я нового головного тренера команди.

"Ми в процесі переговорів з Юрієм Павловичем. Правда, він зараз знаходиться в Англії, його там занесло снігом. Схоже, він готовий повернутися в "Динамо". Ми, будемо так говорити, на середині шляху. Труднощів у нас немає. Ми розуміємо один одного з півслова. Тому що розмовляємо однією мовою - футбольною", - сказав Суркіс, якого цитує "Советский спорт".

За словами президента "Динамо", 22 або 23 грудня Сьомін прибуде і після залагодження всіх формальностей буде оголошено про підписання контракту. У той же час Суркіс відзначив, що на тему гравців з тренером поки не говорив.

"Якщо досягнемо з Юрієм Павловичем домовленості за термінами контракту, трансферні справи будемо обговорювати слідом. Але Сьомін знає, що у нього буде можливість запросити гравців, яких він хоче бачити в команді. Але до цього треба вирішити, хто залишається в "Динамо", а хто йде", - зазначив він.

Нагадаємо, 1 жовтня президент "Динамо" Суркіс прийняв відставку головного тренера команди Валерія Газзаєва. В.о. головного тренера протягом двох місяців був Олег Лужний.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Сьомін готовий повернутися в "Динамо" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути