четвер, 16 грудня 2010 12:27

"Працювати 24 години на добу, щоб швидше визначитися з наставником" - Суркіс

"Працювати 24 години на добу, щоб швидше визначитися з наставником" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після матчу з "Шерифом" заявив, що має намір до кінця року визначитися з майбутнім головним тренером команди.

"Завтра почну переговори і постараюся до 24-25 грудня вирішити питання з головним тренером. У мене є список кандидатів, буду працювати 24 години на добу, щоб швидше визначитися з наставником", - сказав він в інтерв'ю телеканалу ICTV.

Суркіс зазначив, що з Юрієм Сьоміним у нього поки не було предметної розмови щодо повернення російського фахівця в Київ. "Я шкодував свого часу, що він пішов з "Динамо". Але тоді в нього були певні обставини, сімейні, а зараз вони йому не заважають. Але я з ним не розмовляв і не знаю, можливо, він взагалі хоче зав'язати з футболом . Якщо у нього буде бажання працювати в "Динамо", тоді він може стати головним тренером команди, а може і залишитися Лужний", - повідомив він.

У президента "Динамо" двояке враження від роботи Олега Лужного з командою. З одного боку, команда виконала завдання виходу з групи Ліги Європи і зробила це з першого місця, але з іншого боку, за час його роботи відставання в чемпіонаті України від "Шахтаря" збільшилося з 2 до 12 очок.

Суркіс підкреслив, що дуже незадоволений цим роком. Причиною тому стало непотрапляння команди в Лігу чемпіонів і невдалий виступ в українській першості. За його словами, в команді відбулися певні позитивні речі, заграли в основі молоді Андрій Ярмоленко та Євген Хачеріді, був придбаний перспективний воротар Максим Коваль, але в цілому "Динамо", на його думку, має демонструвати іншу гру, клас, грати з іншою мотивацією.

Крім того, керівник київського клубу повідомив, що в "Динамо" не повернеться бразильський захисник Родольфо, який виступає у московському "Локомотиві". А ось півзахисник збірної України Олександр Алієв може повернутися в рідну команду, за словами Суркіса, тільки в разі невиконання російським клубом фінансових зобов'язань перед киянами. Він зазначив, що ще один варіант може з'явитися у випадку, якщо новий наставник команди буде дуже хотіти бачити Алієва у складі.

Також Суркіс повідомив, що запропонував колишнім футболістам "Динамо" Андрію Гусіну та Олександру Хацкевичу очолити "Динамо-2" і молодіжну команду "Динамо" відповідно.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «"Працювати 24 години на добу, щоб швидше визначитися з наставником" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути