Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 04:30

Сьомін до Києва не приїде

15 грудня київське "Динамо" проведе заключний поєдинок року. Підопічні Олега Лужного у матчі шостого туру групового турніру Ліги Європи зіграють із молдовським "Шерифом". Зустріч на столичному стадіоні "Динамо" ім. Лобановського розпочнеться о 20.00. Пряма трансляція на телеканалі ICTV. Головний арбітр — Кнут Кірхер із Німеччини.

"Динамівці" готувалися до гри в Туреччині. Там команда провела 10-денний збір. Під час його віце-чемпіон України відіграв контрольний матч проти російського "Спартака" з Нальчика. Кияни перемогли — 4:0. Із партнерами займався капітан Андрій Шевченко — не виключено, що сьогодні він зможе вийти на поле.

Київська команда забезпечила собі вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи. Вона лідирує у своїй групі. Щоб вийти до плей-офф з першого місця і потрапити до "сіяних" у першому раунді плей-офф, підопічним Олега Лужного досить зіграти  з "Шерифом" не гірше, ніж білоруський БАТЕ у Голландії.

Проте головна турнірна мотивація киян — в іншому. У Тирасполі "Шериф" переміг "Динамо" — 2:0. Українці прагнутимуть реваншу. За словами голкіпера Олександра Шовковського, не менше ніж у три м'ячі.

Зустріч із "Шерифом" може стати останньою для Олега Лужного в ролі головного тренера "динамівців". Потенційний його наступник на посаді — російський наставник Юрій Сьомін, недавно звільнений із московського "Локомотива".

— Поки що мені нічого коментувати з приводу подальшого працевлаштування, — каже Сьомін "ГПУ". — Точно можу сказати, що на поєдинок "Динамо" — "Шериф" я не приїду. Дивитимусь його по телевізору.

Ліга Європи. Груповий турнір.

Шостий тур

15 грудня — середа

20.00 "Динамо" (Київ, Україна) — "Шериф" (Тирасполь, Молдова) — ICTV

22.05. "Карпати" (Львів, Україна) — ПСЖ (Париж, Франція) — ICTV

16 грудня — четвер

22.05 ПСВ (Ейндховен, Нідерланди) — "Металіст" (Харків, Україна) — ТРК "Футбол"

Зараз ви читаєте новину «Сьомін до Києва не приїде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути