пʼятниця, 25 грудня 2009 12:30

"Сокіл" другий матч поспіль зберіг ворота "сухими"

"Сокіл" другий матч поспіль зберіг ворота "сухими"

У черговому поєдинку білоруської Екстраліги київський "Сокіл" на домашній арені здолав ХК "Вітебськ" - 2:0.

У першій двадцятихвилинці суперники протистояли один одному в рівній боротьбі - кожен демонстрував сильні сторони своєї гри. З погляду гольових моментів також спостерігалася рівність.

Другий період почався як продовження першого, по черзі атакували обоє суперників, але потім "Сокіл" поступово прибрав нитки гри в свої руки, а гості, у свою чергу, стали дуже грамотно оборонятися.

Проте, що не вдалося першій ланці, зробило друга ланка. Майстерно, "на класі" зіграв на п"ятачку молодий форвард киян Німенко, який розібрався з Шибановим після відмінної комбінації своїх товаришів.

Хоча, 1:0 - зовсім не перемога, початок третього періоду вселив упевненість в позитивний результат зустрічі. Гол назрівав, і назрів завдяки активності Пастуха, який встромив шайбу під поперечину воріт Шибанова.

Наступний свій матч "Сокіл" зіграє в понеділок, 28 грудня, проти ХК "Гомель". Після 34 матчів команда Сеуканда ділить друге - третє місця з солігорським "Шахтарем". В обох по 75 очок, але в "Сокола" є ще матч у запасі. Очолює турнірну таблицю "Юність" (88 балів після 36 матчів).

Екстраліга Білорусії

"Сокіл" Київ - ХК "Вітебськ" - 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Дмитро Німенко (Віталій Литвиненко, Валентин Олецький) 18:54; Євген Пастух (Сергій Черненко, Руслан Безщасний) 22:06.

Воротарі: Карпенко - Шибанов.

Кидки: 29 - 13

Штраф: 4 - 8.

За матеріалами Турнір, ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" другий матч поспіль зберіг ворота "сухими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути