понеділок, 14 грудня 2009 08:31

"Сімферопольці дуже добре контратакують" - Шевченко

"Сімферопольці дуже добре контратакують" - Шевченко

Перемогою в матчі з "Таврією" (3:2) "динамівці" забезпечили гарний настрій перед відпусткою і зберегли відрив від найближчого переслідувача. Після гри, прямуючи від роздягальні до автобуса, поспілкуватися з журналістами вирішили Андрій Шевченко та Огнєн Вукоєвич.

Андрій Шевченко, нападник "Динамо":

- Вийшли своєрідні "гойдалки". Повівши в рахунку 2:0, ми дозволили суперникові забити нам два м"ячі. Але потім знайшли в собі сили забити третій, це було дуже важливо для нас. Одним словом, закінчили сезон на хорошій ноті, тепер спокійно підемо у відпустку.

- Голи вийшли на диво - всі різнопланові...

- Я вважаю, що і матч, в цілому, видався хорошим. "Таврія" непогано грала, дуже добре переміщалася, контратакувала, тому гра і вийшла цікавою.

- Сьогодні вирішили не допускати таких помилок, як у попередніх матчах, тому забили вже на перших хвилинах?

- Так, і після першого м"яча гра стала значно легшою. Ми відразу перейшли до атак і пресингу, за рахунок чого створили ряд моментів, які змогли реалізувати.

- Як дозволили суперникові зрівняти рахунок?

- Наскільки я знаю, "Таврія" взагалі програла свій перший домашній матч у нинішньому сезоні. Це непогана, добре збалансована команда, яка дуже успішно грає на своєму стадіоні. Крім того, що сімферопольці захищаються, вони також дуже добре контратакують.

Огнєн Вукоєвич, півзахисник "Динамо":

- Сьогодні вийшла дуже цікава гра. Спочатку все складалося для нас добре, але після перерви довелося попрацювати. Це була остання гра перед зимовою перервою, хотілося закінчити першу частину сезону на мажорній ноті і зберегти відрив від наших переслідувачів.

- Матч вийшов багатим на забиті м"ячі...

- Так, ми дуже добре грали перші півгодини, тому вдалося забити швидкий гол, а потім ще раз відзначитися. Але після цього активізувалася "Таврія" і зрівняла рахунок двома красивими ударами. Наприкінці ми додали, пішли вперед, створили декілька дуже хороших моментів, одним з яких скористався Кравець. Забив прекрасний гол і приніс нам перемогу.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Сімферопольці дуже добре контратакують" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути