понеділок, 14 грудня 2009 08:18

"Якоюсь мірою наші хлопці перегоріли" - Пучков

"Якоюсь мірою наші хлопці перегоріли" - Пучков

Сергій Пучков, головний тренер "Таврії", розповів про домашню поразку від "Динамо" на післяматчевій прес-конференції:

- Думаю, останній матч у нинішньому році сподобався вболівальникам і загостренням пристрастей, і самовіддачею, і гарною грою. Можливо, якоюсь мірою наші хлопці перегоріли, хоча і проявили характер - програючи 0:2, зуміли зрівняти рахунок. Але потім пропустили безглуздий гол. Будемо розбиратися, чому так сталося. Були моменти, щоб забити і у нас, зокрема, у Дениса Голайдо. Але коментувати суддівські рішення я не буду, для цього потрібно спочатку подивитися відеозапис.

- З яким настроєм хлопці зайшли в роздягальню після закінчення матчу?

- Всі були засмучені. Зрозуміло, що їм хотілося піднести подарунок уболівальникам, які прийшли в таку холодну погоду їх підтримати, піти у відпустку з гарним настроєм. Але це футбол, від подібного ніхто не застрахований. Тим більше, що ми грали проти лідера. Настрій у хлопців був чудовий, але не все вийшло.

- Які плани у команди на зимову перерву?

- Із завтрашнього дня команда йде у відпустку, яка триватиме неповний місяць, до 11-го січня. Потім заплановано медогляд. З 13 по 17 січня - втягуючий режим: дворазові тренування в Сімферополі. Вони будуть включати в себе аеробіку, шейпінг, тренажерний зал на стадіоні вранці і заняття на базі ввечері. 18 січня команда відлітає до Туреччини, де проведе два поспіль збори без повернення додому. 15 лютого повернемося, два дні хлопці відпочинуть у родинах. А 17 виїжджаємо до Молдови, де в Тирасполі на базі "Шерифа" будемо готуватися до чемпіонату. Ви знаєте, що у нас перша гра на виїзді з "Чорноморцем", а з Тирасполя до Одеси всього 80 км. Крім того, хочемо поберегти домашні поля.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Якоюсь мірою наші хлопці перегоріли" - Пучков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути