Ексклюзиви
субота, 06 листопада 2010 10:52

"Шахтар" жодного разу не нагадав боязку команду: англійські ЗМІ

"Шахтар" жодного разу не нагадав боязку команду: англійські ЗМІ
Англійські ЗМІ оцінили гру групового раунду Ліги Чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і лондонським "Арсеналом".

Бі-бі-сі: "В Едуардо з'явилася нова традиція - забивати своєму колишньому клубу. Але, як він і обіцяв, ні на "Емірейтс", ні на "Донбас-Арені" хорват не став святкувати свої голи. Що ж стосується самої гри, то Мірча Луческу після лондонського двобою пообіцяв показати справжній "Шахтар" і свою обіцянку виконав: гірники виглядали дуже солідно, жодного разу не нагадавши ту боязку команду, яка два тижні тому була розгромлена з непристойним рахунком 1:5.

Хоча початок зустрічі нічого поганого канонірам не обіцяв: вже на 10-й хвилині Тео Волкотт відкрив рахунок. Але цей гол і зіграв з гостями злий жарт. Повіривши у легку перемогу, вони втратили концентрацію, дозволивши господарям перехопити ініціативу".

The Telegraph: "Арсенал" втратив можливість зняти практично всі питання про переможця групи. Команда Арсена Венгера занадто рано повірила в те, що можливе повторення лондонських 5:1. За це і поплатилася. Але і в цій поразці можна знайти позитивні моменти. Гості показували футбол досить високого рівня у відсутність своїх провідних футболістів - Фабрегаса, Аршавіна і Сонга. Потішив Уолкотт, який показав, що він ще не розучився забивати".

The Mirror: "Ось і настав час, коли вболівальники "Арсеналу" не тішать голам Едуардо. Та й сам він без особливих емоцій зустрів свій другий м'яч у ворота своєї колишньої команди. М'яч, який цього разу виявився переможним для "Шахтаря". Таким чином, каноніри зазнали першої поразки у цьому розіграші Ліги Чемпіонів.

Хоча якби вони були трохи уважнішими, вже зараз святкували б вихід у плей-офф. Але й тепер позиціям лондонців мало що загрожує. У двох інших матчах їм необхідно набрати лише одне очко. А за різницею забитих і пропущених м'ячів вони обійдуть всі команди в групі, разом узяті".

Нагадаємо, що в середу, 3 листопада донецький "Шахтар" у 4-му турі групового етапу Ліги Чемпіонів здобув вольову перемогу над "Арсеналом" з рахунком 2:1.
За матеріалами Korrespondent.net, Команда
Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" жодного разу не нагадав боязку команду: англійські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути