субота, 19 травня 2007 18:51

"Шахтар" втрачає два дорогоцінні очки у Львові

Цей поєдинок багато хто називав центральним у турі і дійсно було за що це робити. "Шатар" поки ще не залишив мрії про те щоб наздогнати "Динамо" і спробувати захистити чемпіонський титул. "Карпати" знаходились" на відстані в шість очок від зони УЄФА, тому мусили спробувати відібрати у гірників три повноцінні очки. Був у цій грі і своєрідний політичний підтекст, про який розповідати, напевно, не потрібно. Закінчилось все результатом, який явно не порадував гірників - нулевою нічією...

Гра вийшла дуже нервовою, з великою кількістю фолів, попереджень і двома червоними картками. Правда, якщо Батісту арбітр матчу Ігор Подушкін вилучив після другого попередження за навмисну гру рукою у карному майданчику, то Вукіч побачив "червоне світло" за те, що вдарив Іщенко. А ось відмашку Матузалема та грубість Фернандіньо проти Ткачука, якого винесли з поля на ношах, Подушкін чомусь пропустив.

Що стосується справжній голевих моментів, то їх у цій бойовій грі було замало. Львів"яни могли скористатись декількома помилками голкіпера гостей Шуста, але останнього підстрахували захисники. У футболістів "Шахтаря" гра в нападі відверто не виходила, але навіть при цьому вони могли на останніх секундах зустрічі вирвати перемогу, але з ударом головою Брандао метрів з п"яти блискуче впорався Тлумак.

"Шахтар" втратив два дорогоцінні очки, яких на фініші чемпіонату йому може забракнути хоч би для того, щоб довести справу до "золотого" матчу з "Динамо".


"Карпати" - "Шахтар" - 0:0

19 травня. Львів. Стадіон "Україна".

Суддя: Ігор Подушкін (Харків).

"Карпати": Тлумак, Федорів, Іщенко, Пшеничних, Петрівський, Ткачук (Худоб"як, 65), Сучков (Лапко, 78), Кобин, Годвін, Батиста, Ковель (Фещук, 88).

В.о. головного тренера Юрій Д"ячук-Cтавицький.

"Шахтар": Шуст, Срна, Чигринський, Кучер, Рац (Шевчук, 78), Левандовський, Матузалем, Фернандіньо, Вукич, Белік (Брандао, 46), Адріано (Маріка, 46).

Головний тренер Мірча Луческу.

Попередження: Іщенко (49), Фернандіньо (54), Ткачук (56), Батиста (58), Петрівський(79)

Вилучення: Вукич (49, удар суперника рукою, який не володів м"ячем), Батиста (68, повторне попередження).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втрачає два дорогоцінні очки у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути