неділя, 07 лютого 2010 09:37

"Шахтар" потренувався на празькій "Спарті"

"Шахтар" потренувався на празькій "Спарті"

Мірча Луческу продовжує гнути свою тренерську лінію, проводячи в зимове міжсезоння багато контрольних поєдинків. У п"ятницю "Шахтар" в рамках Copa del Sol зіграв проти "Копенгагена", а вже в суботу зустрівся з празькою "Спартою".

Майже десять років тому суперники провели два офіційних поєдинках, зустрівшись в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Дуель рівних команд не змогла виявити переможця: у Празі сильнішою була "Спарта" (3:2), в Донецьку - "Шахтар" (2:1). Як видно, за цей час багато що змінилося, і сьогоднішня зустріч завершилася більш ніж переконливою перемогою гірників.

Як повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар", вже на 12-ій хвилині донеччани повели в рахунку. Ударом з 20-ти метрів м"яч у ворота суперника відправив Полянський. Закріпили перевагу "оранжево-чорні" вже після перерви. Спочатку Жадсон реалізував пенальті, призначений за грубий фол проти Агахови. А на 68-ій хвилині крапку в матчі поставив Костянтин Кравченко, якому асистував Олексій Гай.

"Спарта" (Прага, Чехія) - "Шахтар" (Донецьк, Україна) - 0:3 (0:1)

Голи: Полянський, 12, Жадсон, 59-пен., Кравченко, 68.

"Спарта": Блажек, Репка, Паміч (Сус, 85), Кушнір, Брабек, Крейчі (Земан, 58), Сіонко (Лачні, 46), Жофчак (Кадлец, 58), Кука, Ковба (Фолпрехт, 85), Йіроуш (Вацек, 58).

"Шахтар": Вірт (П"ятов, 46), Леонардо, Чижов (Хюбшман, 57), Іщенко, Кобін, Полянський (Гай, 57, Ракицький, 86), Кравченко, Фернандіньо, Жадсон, Фомін, Агахова (Гладкий, 65).

За матеріалами Terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" потренувався на празькій "Спарті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути