субота, 06 лютого 2010 10:36

Данський "Копенгаген" дав бій "Шахтареві"

Данський "Копенгаген" дав бій "Шахтареві"

Донецький "Шахтар" у другому турі Сора del Sol зіграв внічию з данським ФК "Копенгаген" - 1:1.

Вже на 8-ій хвилині поєдинку "гірники" отримали м"яч у свої ворота. В результаті масованої атаки Вінгаард завдав удару по центру, а Худжамов врятувати свої ворота не зміг.

За декілька хвилин до кінця першої половини гри Левандовскі, скориставшись передачею Срни справа, ударом головою рахунок зрівняв - 1:1.

Суперники в першому таймі створювали один одному чимало труднощів, особливо в цьому досяг успіху "Копенгаген". Худжамов кілька разів виручив.

Другий тайм теж пройшов з перевагою данського клубу. Мабуть, з погляду турнірної стратегії "Шахтар" більше влаштовував нічийний рахунок, тому більше уваги віце-чемпіон України приділив обороні. А тут ще не обов"язкове вилучення отримав Ілсіньо.

При цьому донецькі футболісти гостро контратакували. На 86-ій хвилині Гай навіть забив м"яч, але лінійний суддя зафіксував досить таки сумнівний офсайд.

Тепер в активі обох команд по чотири очки, але "Шахтар" стоїть вище за суперника за рахунок кращої різниці м"ячів. У понеділок в останньому турі наша команда зіграє з шведським "Кальмаром".

Турнір Copa del Sol.

"Синя" група.

2-й тур

"Шахтар" - ФК "Копенгаген" - 1:1 (1:1)

Голи: Левандовскі (38) - Вінгаард (8)

"Шахтар": Худжамов, Срна(к), Кучер, Ракицький, Шевчук (Кобін, 80), Дуляй (Гай, 68), Левандовскі (Кравченко, 63), Ілсіньо, Жадсон (Вілліан, 46), Коста, Адріано (Гладкий, 63)

Вилучення: Ілсіньо (71), друга жовта

За матеріалами Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Данський "Копенгаген" дав бій "Шахтареві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути