четвер, 04 лютого 2010 09:50

"Шахтар" в меншості провів майстер-клас для норвезького клубу

"Шахтар" в меншості провів майстер-клас для норвезького клубу

"Шахтар" з перемоги почав виступи на турнірі в Марбельї. У стартовому поєдинку підопічні Мірчі Луческу розгромили норвезький "Мольде" - 3:0.

Якщо говорити в цілому, то це був типовий матч для зимового міжсезоння. Середні швидкості, не найжорсткіша боротьба за м"яч, а часом - майже повна відсутність гольових моментів. Втім, виключення були.

Взяти, наприклад, епізод напркинці першого тайму, коли Фернандіньо кинувся "вчити" розуму гравця "Мольде". При цьому явно перестарався і не обмежився словесними повчаннями, додавши як аргумент стусани. У результаті - червона картка.

На той час гірники вже вели в рахунку. Причому при безпосередній участі Фернандіньо. На 35-ій хвилині бразилець переправив м"яч на лінію штрафного майданчика, і Гладкий ефектно пробив у дальню дев"ятку - 1:0.

Другий тайм загрожував перетворитися на нудне видовище, коли б не кінцівка. В обох випадках відзначився Кравченко, який вийшов на заміну. Спочатку здорово закинув м"яч на Вілліана, який, у свою чергу, асистував Гаю. А через три хвилини вже сам Кравченко завершив швидку атаку гірників - 3:0.

"Шахтар" - "Мольде" - 3:0 (1:0)

Голи: Гладкий, 35, Гай, 86, Кравченко, 89.

"Шахтар": П"ятов, Срна, Чижов, Шевчук (Кобін, 88), Ракицький, Хюбшман, Ілсіньо (Гай, 46), Фернандіньо, Коста (Кравченко, 82), Вілліан, Гладкий (Луіс Адріано, 46).

Попереджений Срна, 15

Вилучений Фернандіньо, 41

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" в меншості провів майстер-клас для норвезького клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути