середа, 03 лютого 2010 17:50

ЦСКА до літа буде стежити за "гірником" Ілсіньйо

ЦСКА до літа буде стежити за "гірником" Ілсіньйо

Селекційна служба московського ЦСКА пильно стежить за правим атакуючим півзахисником донецького "Шахтаря" бразильцем Ілсіньйо. У 24-річному реактивному вінгері армійське керівництво бачить ідеальну заміну Мілошу Красичу, який залишить клуб під час літнього трансферного вікна.

Армійці запримітили футболіста ще під час Кубку першого каналу два роки тому. Але після тих матчів футболіст тільки прогресував, і його трансферна вартість сильно зросла.

- Ілсіньйо - ласий шматочок для багатьох європейських клубів, - розповів агент футболіста бразилець Жуан Фігер. - Але поки гравець виступає за "Шахтар", де його все влаштовує, де у нього багато друзів з Бразилії.

Саме з цих причин ЦСКА буде вельми складно домогтися згоди на перехід не тільки в українського клубу, але і в самого футболіста, який відчуває себе щасливим в розташуванні переможців Кубка УЄФА 2009 року. Вже зараз трансферна вартість молодого дарування, за оцінками фахівців, становить не менше одинадцяти мільйонів євро. А якщо згадати, як "Шахтар" продавав Анатолія Тимощука в пітерський "Зеніт", то стане зрозуміло - гравець менш ніж за 15 - 18 мільйонів євро команду не покине.

Таку суму ЦСКА може витратити на придбання футболіста, тільки розлучившись із Красичем.

Террикон за матеріалами Lifesports

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА до літа буде стежити за "гірником" Ілсіньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути