Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2010 16:58

Луческу вручив всім працівникам "Шахтаря" по швейцарському годиннику (ФОТО)

Мірча Луческу втілив в життя одну зі своїх задумок. Повідомлялося про намір Містера вручити гравцям на згадку про спільно завойований Кубок УЄФА спеціально виготовлений з такого випадку швейцарський годинник. Вранці 4 лютого ідея втілилася в життя.

Головний тренер зібрав весь колектив і вручив годинники. Першими їх отримали учасники фіналу в Стамбулі. Але виявилось, що сюрпризи заготовлено буквально для всіх членів делегації "Шахтаря".

Годинник інший, але теж дуже серйозної швейцарської фірми, з емблемою донецького клубу і написом "UEFA Cup Winner 2009", отримали всі футболісти, адміністратори, лікарі, масажисти, працівники прес-служби і наукової групи, які працювали разом з командою для досягнення мети.


Цікаво, що присутні мали можливість постежити, як летить час. У буквальному сенсі слова. Вручаючи годинник, Мірча Луческу відійшов від всякого пафосу. Якщо гравець сидів у глибині залу, то, щоб той не витрачав час на підхід до головного тренера (на зборах розписана кожна хвилина), Містер називав прізвище футболіста, і відправляв в його сторону коробку з годинником повітрям. Словом, попутно ще і реакцію потренували.

Презент зловили всі. Публіка підібралася спортивна. З подарунками і у піднесеному настрої "Шахтар" відправився на тренування.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Луческу вручив всім працівникам "Шахтаря" по швейцарському годиннику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути