понеділок, 26 травня 2008 16:29

"Шахтар" купив захисника "Карпат"

Захисник львівських "Карпат" Микола Іщенко став першим придбанням донецького "Шахтаря" в літнє міжсезоння. Згідно з умовами договору, гірники отримали 60 відсотків прав на екс-капітана "Карпат", заплативши 2,5 мільйона євро. Крім того, на умовах оренди у складі львів"ян виступатимуть голкіпер "гірників" Богдан Шуст і форвард Денис Кожанов.

25-річний футболіст дебютував у складі "Карпат" у березні 2002 року, з тих пір відігравши у складі рідної команди 74 матчі і забивши чотири голи.

- Ми не стали утримувати у себе гравця, перед яким у "Шахтарі" відкривається перспектива виступів у Лізі чемпіонів, – заявив президент львівського клубу Петро Димінський. – Крім того, я впевнений, що вже незабаром Микола, як і інший наш вихованець Дмитро Чигринський, свого часу також переїхав до Донецька, стане футболістом основного складу збірної України. У цьому буде і частинка нашого успіху.

sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" купив захисника "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути