середа, 04 серпня 2010 18:30

"Русский витязь" та "Російський гігант" утворили коаліцію "анти-Кличко"

"Русский витязь" та "Російський гігант" утворили коаліцію "анти-Кличко"

Двоє найкращих боксерів Росії, екс-чемпіон світу Микола Валуєв і екс-претендент на титул Олександр Повєткін, вирішили організувати справжню коаліцію проти братів Кличків. Обидва спортсмени, неодноразово зазнавши невдачі в процесі переговорів про бій з братами-чемпіонами, вирішили разом шукати шляхи виходу із ситуації.

Першою спільною акцією "коаліції анти-Кличко" стане прес-конференція у Москві, на якій Валуєв і Повєткін відкриють уболівальникам найсекретніші умови пропонованих ним контрактів, а також розкажуть про всі підводні камені при роботі з Кличками.

На даний момент відомо, що обидва боксери будуть шукати альтернативні можливості завоювати чемпіонські пояси, обмежуючи своє спілкування з братами і їх промоутерами. Повєткін, приміром, буде намагатися підібратися до Володимира з боку федерації WBO. Організація з більш лояльними правилами дозволить провести чемпіонський бій на більш вигідних для Олександра умовах.

У свою чергу Валуєв вже робив спробу домогтися звання обов"язкового претендента на пояс WBC через зустріч з Одланьєром Солісом. Однак провідні світові телекомпанії відмовилися транслювати цей бій, і Микола відмовився від поєдинку, інакше б він просто "прогорів". Тепер "Російському гіганту" доведеться шукати інші можливості для зустрічі зі старшим Кличком. Тим не менше на сьогоднішній день єдино вірним було б піти на умови чемпіона.

Варто також відзначити, що, на думку більшості вболівальників боксу, російські боксери "прибіднюються". Більшість фанатів вважають, що переговори з Кличками провалили саме команди Миколи та Олександра.

Ще б пак! Адже умови контракту, які пропонувалися російським спортсменам, дійсно були, як висловилися менеджери Повєткіна, "рабськими". Всього нічого, півтора мільйона для Валуєва і два для його співвітчизника Повєткіна. Особливо враховуючи, що Олександр і Микола стільки грошей ніколи не заробляли. Та й чемпіонський пояс, за який пропонувалося боротися, теж непогана мотивація. Тим не менше маємо те, що маємо. Як у відомій байці, "... та тільки віз і нині там".

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Русский витязь" та "Російський гігант" утворили коаліцію "анти-Кличко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути