пʼятниця, 23 липня 2010 08:35

Поєдинку Володимир Кличко - Повєткін не буде

Поєдинку Володимир Кличко - Повєткін не буде

Боксерський поєдинок між чемпіоном світу з боксу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним скасовано.

Про це 22 липня повідомляє ESPN з посиланням на менеджера Кличка Бернда Бенте (Bernd Boente).

Бій між Кличком і Повєткіним повинен був відбутися у Франкфурті-на-Майні 11 вересня 2010. Проте тепер, за рішенням IBF, росіянин виключається з першої десятки рейтингу федерації, у зв'язку з чим Кличко може провести бій з іншим претендентом на титул, відзначає FightNews.com.

Як повідомлялося раніше, найбільш вірогідним наступником Повєткіна у вересневому поєдинку з Кличком є перспективний нігерійський боксер Семюел Пітер, якого українець вже перемагав у 2005 році.

Що стосується Повєткіна, то санкції IBF проти нього обумовлені, крім іншого, неявкою росіянина на прес-конференцію, присвячену поєдинку з Кличком. Вона відбулася у Франкфурті 19 липня 2010. Крім того, як стало відомо, Повєткін не підписав контракт на поєдинок у встановлений для цього термін.

Свою відсутність на прес-конференції Повєткін пояснив запаленням носових пазух. Коментарів з команди росіянина з приводу другої частини претензії IBF поки не надійшло.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Поєдинку Володимир Кличко - Повєткін не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути