четвер, 22 липня 2010 09:42

Менеджер Повєткіна заперечив підписання контракту на бій з Кличком

Менеджер Повєткіна заперечив підписання контракту на бій з Кличком

Контракт на поєдинок між чемпіоном світу IBF/WBO/IBO в суперважкій вазі Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним ще не підписаний.

Про це повідомив менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов.

"Заяви Кличка про те, що вони підписали контракт, а ми - ні, є абсолютно безпідставними", - сказав Хрюнов.

За його словами, ситуація виглядає таким чином: у встановлені правилами IBF терміни сторони обмінялися варіантами договорів, які влаштували б їх. При цьому існує список розбіжностей, усунення яких потребує величезної роботи.

"Заява Кличка подібна до того, якщо б ми наполягали на підписанні нашої версії. В даний час лист розбіжностей складається з більш ніж 10 пунктів. Тому говорити про те, що Кличко підписав контракт, а ми не підписали - неправильно", - зазначив Хрюнов.

Менеджер вважає, що їхня позиція - відстоювання інтересів Олександра Повєткіна і створення для нього сприятливих умов підготовки. А позиція Кличка - як можна більше цьому перешкодити.

"Далеко ходити не треба! Клички вимагають: "Перервіть роботу в тренувальному таборі і приїжджайте на прес-конференцію!" А подібних вимог з боку Кличка більш ніж достатньо", - обурився він.

Зокрема, на думку менеджера росіянина, Клички хочуть, щоб третину часу підготовки до бою команда Повєткіна витратила на телезйомки для німецьких та американських каналів.

"Це просто неприпустимо, тому що суттєво заважає підготовці", - додав Хрюнов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про підписання Володимиром Кличком контракту на бій з Олександром Повєткіним. Проведення поєдинку заплановано на 11 вересня 2010 року в німецькому Франкфурті-на-Майні.

За матеріалами sportbox.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Повєткіна заперечив підписання контракту на бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути