вівторок, 20 липня 2010 15:39

Неголений Кличко боксував з картонним "Повєткіним" (ФОТО)

У понеділок, у німецькому Франкфурті відбулася прес-конференція, присвячена поєдинку між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним.

Повєткін не зміг відвідати захід через інфекційне запалення носоглотки, однак, організатори були готові до такого повороту подій, і, щоб Кличку було кому загрожувати кулаком, змайстрували "Повєткіна" з картону.

"Чекали Олександра Повєткіна, а він не приїхав. Два тижні його вмовляли, IBF направила йому письмову вимогу - все марно. Захворів, кажуть. Ну, причин може бути скільки завгодно. То у Хея проблеми зі спиною, то в того ж Повєткіна нога, як було два роки тому, підвернеться. Але я не можу чекати, поки всі "хворі" вилікуються, а всі "неготові" підготуються, - заявив Кличко-молодший.


"Я твердо знаю, що бій 11 вересня у Франкфурті відбудеться. А от чи буде Повєткін моїм суперником - поняття не маю. Я за Повєткіна, Петрова або Іванова приймати рішення не можу. Якщо IBF за неявку на прес-конференцію зніме Повєткіна з рейтингу, претендентом автоматично стане Самуель Пітер. Значить, буду битися з Пітером. А що робити, якщо Повєткін буде ухилятися від бою? ", - Цитує Кличка "Советский спорт".

За матеріалами Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Неголений Кличко боксував з картонним "Повєткіним" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути