четвер, 22 липня 2010 13:08

"Сашко повинен, нарешті, прийняти рішення" - Кличко

"Сашко повинен, нарешті, прийняти рішення" - Кличко

Чемпіон світу за версією WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко прокоментував ситуацію з досі не підписаним контрактом на бій проти обов"язкового претендента IBF Олександра Повєткіна, а також піддав критиці неявку росіянина на прес-конференцію, яка присвячена їх поєдинку.

"Наша компанія К-2 виграла конкурс заявок. Ми бачимо: у команди Повєткіна не було бажання ні підписувати контракт, ні приїжджати з тренувального табору в США у Франкфурт на прес-конференцію", - заявив Кличко. - Протягом двох тижнів ми умовляли Повєткіна приїхати, але він відмовлявся. Потім IBF примушувала його прибути до Франкфурта."

За словами Володимира з боку українця все було зроблено, але в неділю вночі прийшла новина, що Повєткін прилетіти не може.

"Я особисто всі контракти підписав. Повєткін ж автограф під договором з компанією K-2, якій належать права на проведення поєдинку, не залишив".

Аргументи, що росіянинові при його нинішніх навантаженнях не можна не можна переривати тренувальний цикл Кличко визнав несерйозними.

"Що значить не можна? До поєдинку ще 8 тижнів. Знаєте, кажуть: якщо не хочеш переривати цикл, то можеш тренуватися і далі - тільки без поєдинку. Все це для Олександра може закінчитися тим, що IBF прибере його з усіх рейтингів".

Рішення федерація може прийняти протягом найближчих одного-двох днів, говорить український боксер.

"Взагалі, табір Повєткіна поводиться незрозуміло. У ньому, можна сказати, три сторони: промоутер, якому цікаво отримати гроші, тренер, який заявляє, що Сашко то не готовий, то готовий і нокаутує Кличка, то він знову не в потрібній кондиції. Третя сторона, звичайно, сам Сашко: він повинен, нарешті, прийняти рішення".

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Сашко повинен, нарешті, прийняти рішення" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути