понеділок, 19 липня 2010 14:19

Валуєв відмовився стати "вічним рабом" Кличка

Валуєв відмовився стати "вічним рабом" Кличка

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв залишився незадоволений контрактом на бій, який йому запропонував українець Віталій Кличко, і назвав його "витвором рабського мистецтва".

Валуєв сказав, що, погодившись на умови українця, він ризикує стати "вічним рабом" промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions. Про це пише видання "Блик".

Валуєв наголосив, що він погодився майже на всі умови Кличка, але попросив зробити контракт "трохи людянішим". Як повідомив Валуєв, за умовами угоди, запропонованої українцем, у разі перемоги Валуєва K2 отримає права на три наступних поєдинки росіянина.

Крім того, Валуєву доведеться провести з українцем бій-реванш, в якому гонорар Кличка буде вищим, ніж у російського боксера.

За словами Валуєва, умови контракту з Кличком такі, що росіянин не отримає великого прибутку і буде битися "фактично з принципу".

16 липня 2010 Кличко, який володіє титулом чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), виклав на сайті YouTube відеозвернення до Валуєва, в якому назвав росіянина "рабом страху" і повідомив, що він не бачить сенсу продовжувати переговори про бій, оскільки команда Валуєва постійно висуває нові вимоги.

Передбачається, що наступний бій Кличка-старшого відбудеться восени 2010 року. 12 липня радник Кличка Бернд Бенте назвав потенційних суперників українця. Крім Валуєва, в цей список увійшли американець Шеннон Бріггс, кубинець Одланьєр Соліс і поляк Томаш Адамек.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Валуєв відмовився стати "вічним рабом" Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути