Ексклюзиви
пʼятниця, 16 липня 2010 12:12

Віталій Кличко назвав Валуєва рабом страху (ВІДЕО)

Віталій Кличко назвав Валуєва рабом страху (ВІДЕО)

Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко назвав російського важковаговика Миколу Валуєву рабом свого страху. Кличко в черговий раз звинуватив Валуєва в боягузтві, сказавши: "Миколо, вистачить боятися! Бути рабом страху - найгірший з видів рабства. Пам"ятай про це. Або ж займися іншим видом спорту".

Українець заявив також, що мільйони уболівальників, які чекають бою Кличко - Валуєв, втомилися дивитися на дорослу людину, яка веде себе як дитина. За словами Кличка-старшого, він зробив усе, щоб цей поєдинок відбувся, але представники Валуєва постійно висували все нові й нові вимоги.

Українець додав, що він не бачить можливості продовжувати переговори з Валуєвим: "Де це бачено: чемпіон вмовляє претендента! Якщо Микола коли-небудь зможе перемогти свій страх, то, можливо, ми знову повернемося до цієї розмови".

Кличко і Валуєв намагалися організувати бій 29 травня 2010. Переговори велися кілька місяців, але у березні були припинені, тому що сторони не домовилися про розмір гонорарів обох боксерів. Наприкінці червня Валуєв заявив, що українець запропонував йому провести бій у жовтні в Німеччині, а на цьому тижні радник Кличка Бернд Бенте назвав росіянина одним з потенційних суперників Віталія.

Кличко є чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) і планує провести черговий бій восени 2010 року. Валуєв у минулому володів титулом WBA (Всесвітня боксерська асоціація), але наприкінці 2009 року поступився його британцеві Девіду Хею.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко назвав Валуєва рабом страху (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути