неділя, 20 вересня 2009 14:30

"Рубін" втратив очки у матчі з середняком чемпіонату Росії

"Рубін" втратив очки у матчі з середняком чемпіонату Росії
Казанський "Рубін" зіграв внічию з томською командою "Томь", тим самим перервалася шестиматчева переможна серія команди Курбана Бердиева, повідомляють РІА "Новости".

Матч 22-го туру Прем"єр-ліги в Томську завершився з рахунком 0:0. Господарі поля діяли більш активно протягом зустрічі, але ледь не пропустили на останніх хвилинах, коли іспанський захисник Хесус Навас пробачив сибіряків, випередивши всіх після подачі штрафного.

На 42-й хвилині "Рубін" здійснив вимушену перестановку в складі. Олександра Бухарова, який отримав травму коліна замінив Алан каса. Екс-півзахисник "Кубані" став єдиним футболістом в цьому матчі, який отримав жовту картку.

"Знали, що "Томь "- хороша команда, мобільна команда, яка зібрано зіграла в обороні. Їй нікуди відступати. Ми припускали, що гра буде важкою, так і вийшло. Так, ми вже відчули, що таке грати на два фронти", - сказав тренер казанської команди Курбан Бердиев після матчу.

Втім, втрата очок не завадила "Рубіну" ще більше збільшити відрив від московського "Спартака", який напередодні поступився в Раменському "Сатурну" з рахунком 1:2. Казанці, не програють в прем"єр-лізі з 18 липня, набрали 47 балів - на сім більше, ніж червоно-білі. В активі "Томі" стало 25 очок.

Терикон
Зараз ви читаєте новину «"Рубін" втратив очки у матчі з середняком чемпіонату Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути