пʼятниця, 18 вересня 2009 15:51

Газзаєв не ламав стільця - "Динамо"

Газзаєв не ламав стільця - "Динамо"
Заслужені дифірамби, що лунають на адресу київського "Динамо" після першого матчу групового турніру Ліги чемпіонів із казанським "Рубіном", не викликають сумнівів навіть у найбільш безнадійних скептиків і незмінних опонентів команди. Насправді: блискуча, тактично грамотна, вольова гра підопічних Валерія Газзаєва, і як наслідок переконлива перемога над чемпіоном Росії, нікого не залишила байдужим і заслужила найвищої оцінки футбольних фахівців та вболівальників.

Але, на жаль, і в цьому хорі одностайності не обійшлося без фальшивої нотки. Одне з видань граничну зарядженість динамівців на перемогу пояснило тим, що нібито наставник киян у перерві матчу "влаштував розборки в роздягальні" і навіть "розламав стільця".

У зв"язку з цим прес-служба ФК "Динамо" (Київ) уповноважена заявити: дана інформація не відповідає дійсності, а публікація фальшивки викликала вкрай негативну реакцію гравців і тренерів команди. Не варто переходити межі допустимого, колеги! Тим паче на загальному для нас з вами полі – там, де панують принципи "Respect" та "Fair play".

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ)
Зараз ви читаєте новину «Газзаєв не ламав стільця - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути