Ексклюзиви
субота, 07 лютого 2009 10:52

"Рубін" Сергія Реброва капітулював перед "Динамо"

"Рубін" Сергія Реброва капітулював перед "Динамо"

Київське "Динамо" провело свій перший контрольний матч на зборах в іспанській Марбельї. У цій грі підопічні Юрія Сьоміна обіграли чемпіона Росії казанський "Рубін" - 1:0.

Як вважає Укрінформ, матч не був з розряду тих, що запам"ятовуються - за обидва тайми команди створили лічене число гольових моментів, але кияни все ж таки мали більше шансів для узяття воріт суперника. Так, ще в першому таймі двічі міг забити Сергій Кравченко, але в першому випадку з його ударом з штрафного справився воротар "Рубіна", а в другій спробі новачок "Динамо" потрапив в перекладину.

Діакате знову травмувався

Єдиний же м"яч в грі на 80-ій хвилині забив Олександр Алієв. Після розіграшу кутового він з лінії штрафного майданчика точно вистрілив в дальній від воротаря кут воріт.

Втім, ця перемога киян має гіркий присмак. На 67-ій хвилині в боротьбі з гравцем "Рубіна" невдало впав Папа Діакате. Повернутися в гру основний центральний захисник "Динамо" так і зміг - лікарі на руках винесли сенегальця за межі поля, а Юрій Сьомін замінив його на Артема Кравця, повідомляє terrikon.

"Динамо" Київ - "Рубін" (Казань) - 1:0 (0:0)

Гол: Алієв (80).

"Динамо": Богуш, Бетао, Діакате, Михалик, Ель Каддурі (Несмачний, 68), Вукоєвіч, Гіоане (Алієв, 58), Єременко, Кравченко, Нінковіч (Гусєв, 46), Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" Сергія Реброва капітулював перед "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути