Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 18:56

"Валенсія" не платить футболістам

"Валенсія" не платить футболістам

Як зізнався в інтерв"ю Marca півзахисник "Валенсії" Хоакін, гравці команди не отримали останньої зарплати. Після недавньої зустрічі з фінансовим директором клубу капітан команди Карлос Марчена отримав завірення, що борги будуть погашені до кінця тижня. Хоакін схильний вірити цьому і поки вважає за краще не думати про фінансові складнощі.

Він вважає, що краще зосередитися на ігрових моментах. Зокрема, його турбує гра в обороні. Це підтверджують цифри: за останніх 4 матчі "Валенсія" пропустила 11 м"ячів - тобто, трохи менше трьох в середньому за матч. Показник безпросвітного аутсайдера, пише terrikon.

"Кожного разу наша гра перетворюється на лотерею через те, що ми не можемо організувати захист. Не можна давати суперникові стільки простору. Якщо ми гратимемо, розуміючи це, результат відразу покращає, не говорячи вже про наш психологічний стан", - говорить Хоакін.

"Валенсія" займає поточне четверте місце в іспанській Прімері. У кажанів 37 очок в активі. Лідирує "Барселона", в якої 56 очок. "Реал" Мадрид йде другим з 44 балами в табелі успішності.

Як раніше писала gazeta.ua "Валенсія" зіграє з "Динамо" в 1/16 фіналу кубка УЄФА. Перший матч відбудеться в середу, 18 лютого, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Початок матчу в 19:00. Повторна зустріч пройде 26 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" не платить футболістам ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути