четвер, 26 листопада 2009 14:17

"Рубін" пропонував італійському форварду чотири мільйони євро на рік

"Рубін" пропонував італійському форварду чотири мільйони євро на рік

Форвард збірної Італії з футболу Джузеппе Россі відхилив пропозицію казанського "Рубіна". "Рубін" пропонував нинішньому клубу Россі - іспанському "Вільярреалу" - 20 мільйонів євро як компенсацію за гравця. Самому форвардові "Рубін" пропонував зарплату у розмірі чотирьох мільйонів євро в рік. Про це пише іспанська газета AS.

За даними видання, "Рубін" активно шукає заміну аргентинському форвардові Алехандро Домінгесу, який швидше за все залишить казанський клуб після закінчення сезону-2009 на правах вільного агента. AS відзначає, що Россі казанці розглядали як основного кандидата на місце Домінгеса.

Також "Рубін" цікавиться нападаючим амстердамського "Аякса" і збірної Уругваю Луісом Суаресом та іспанцем Роберто Сольдадо, який грає у себе на батьківщині за "Хетафе".

У чемпіонаті Іспанії сезону-2009/10 Россі провів за "Вільярреал" 11 матчів і забив три голи. У збірній Італії форвард дебютував в 2008 році. За національну команду Россі провів 14 матчів і забив три м"ячі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" пропонував італійському форварду чотири мільйони євро на рік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути