вівторок, 24 листопада 2009 21:33

"Динамо" не змогло повторити в Казані київського успіху (ВІДЕО)

"Динамо" не змогло повторити в Казані київського успіху (ВІДЕО)

Казанський "Рубін" зіграв внічию з київським "Динамо" в матчі п"ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч, що пройшла в Казані на стадіоні "Центральний", завершилася з рахунком 0:0. Гра була рівною, і обидві команди мали декілька можливостей забити гол, але не змогли використати свої шанси.

Найкраща атака у казанської команди вийшла на останній хвилині першого тайму. Гекденіз Караденіз прострілив з правого флангу, і Алехандро Домінгес пробив через себе. Воротар "Динамо" Олександр Шовковський в стрибку відбив цей удар, після чого м"яч відлетів до форварда "Рубіна" Олександра Бухарову. Удар Бухарова головою виявився неточним.

Динамівці ряд можливостей відкрити рахунок отримали в другому таймі. Гості подали декілька кутових, і після одного з них Андрію Ярмоленку вдався небезпечний удар головою, але м"яч не потрапив у ворота. Шанс забити був і у форварда "Динамо" Андрія Шевченка, але з його дальнім ударом справився воротар "Рубіна" Сергій Рижиков.

Після нічиїй в матчі з "Динамо" Рубін набрав шість очок в п"яти зустрічах і наздогнав міланський "Інтер" в групі F. У киян - п"ять очок, стільки ж очок на рахунку іспанської "Барселони". Матч "Барселона" - "Інтер" відбудеться 24 листопада пізніше. У матчах останнього туру, які пройдуть 9 грудня, "Інтер" зіграє з "Рубіном", а "Динамо" - з "Барселоною".

Ліга чемпіонів

Груповий етап

5-й тур

Група F

Рубін Росія - Динамо Київ Україна - 0:0 (0:0, 0:0)

РУБІН: Рижиков, Салуквадзе, Навас, Шаронов (Кальошин, 53), Ансалді, Нобоа, Сємак, Рязанцев, Домінгес, Караденіз (П. Бистров, 75), Бухаров.

ДИНАМО КИЇВ: Шовковський, Р. Єременко, Бетао, Юссуф, Маграо, Михалик, Вукоєвич, Шевченко, Нінкович (Гіоане, 86), Ярмоленко, Мілевський.

Попередження: Шевченко (37), Домінгес (56), Нобоа (59).

24 листопада. "Центральний", 19.30.

Суддя: Фелікс Брих.

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло повторити в Казані київського успіху (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути