вівторок, 24 листопада 2009 11:49

Три причини, чому "Динамо" переможе "Рубін"

Три причини, чому "Динамо" переможе "Рубін"

У вівторок, 24 листопада, відбудеться вирішальний для київського "Динамо" матч 5-го туру Ліги чемпіонів з казанським "Рубіном".

Перемога або нічия дадуть киянам шанси на продовження боротьби за плей-офф Ліги чемпіонів, а от поразка у Казані позбавить команду Валерія Газзаєва будь-яких шансів на успіх.

Три причини, чому "Динамо" обіграє "Рубін"

1. Розруха після перемоги. "Рубін" тільки як завоював чемпіонський титул. А тепер у нього ключовий, можливо, найважливіший і вирішальний матч групового турніру Ліги чемпіонів. Як встигнути перемкнутися за два дні і забути про всі ці "Без булдирдик!"? Завдання дуже непросте. Що явно на руку "Динамо".

2. Правило дубля. Воно вже спрацювало у минулому році, коли "Динамо" програло "Шахтарю" напередодні дня народження Ігоря Суркіса, а потім і після нього - в матчі Ліги чемпіонів. Цього разу "Шахтар" перемогли. Стало бути, і за "Рубіном" заіржавіти не повинно.

3. Газзаєв vs "Рубін". Дивно, але казанський клуб відчуває тремтіння перед московськими армійцями. Скільки там матчів поспіль не може виграти "Рубін" у ЦСКА, нехай розбираються статистики. Ми обмежимося поняттям "дуже багато". І більша частина цієї серії припадає на протистояння з ЦСКА, яке очолював Газзаєв. Не забув же, Валерій Георгійович, справді, як обігравати Бердиєва?

Три причини, чому "Рубін" обіграє "Динамо"

1. Переліт. Точніше його відсутність. На щастя, Казань знаходиться не на Далекому Сході, але все-таки на сьогоднішній день це - найбільш східна точка Ліги чемпіонів. "Барселона", перелетівши всю Європу, в Казані зіграла внічию. "Інтер" теж відскочив. "Динамо" довелося не так довго бовтатися в повітрі, та й рівень трохи відрізняється від іспанського та італійського чемпіонів.

2. Кадрові проблеми "Динамо". Перекроїти центр оборони - це не фунт ізюму. З "Шахтарем" ще пройшло. А що робити з вкрай мотивованим "Рубіном"? Тим більше, що в Казані не зіграє не тільки Хачеріді, але і дискваліфікований Алмейда. Хто втримає Бухарова, а?

3. Гроші. Кожна перемога в Лізі чемпіонів - дорого оцінюється УЄФА. А ми тут несподівано дізнаємося, що гравці "Рубіна" три місяці не бачили зарплату і живуть (о, жах!) на одні преміальні. Ви все ще дивуєтесь, чому вони так чіпляються до кожного суперника в Лізі чемпіонів? Вся справа в грошах!

За матеріалами Террикон, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Три причини, чому "Динамо" переможе "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути