вівторок, 24 листопада 2009 12:49

Фахівці зробили прогноз на матч "Рубін" - "Динамо"

Фахівці зробили прогноз на матч "Рубін" - "Динамо"

Напередодні сьогоднішнього матчу 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між казанським "Рубіном" і київським "Динамо" відомі футбольні фахівці на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на цей поєдинок.

Олександр Старков, головний тренер збірної Латвії:

"1:1. Передбачити рахунок поєдинку "Рубін" - "Динамо" важко. Він може бути непередбачуваним. Зустрічаються команди абсолютно однакового рівня. І казанці, і кияни дуже хочуть виграти. Отже, як би банально це не звучало, шанси суперників я оцінюю як рівні - 50 на 50. Та і взагалі ця група досить непередбачувана і постійно підносить сюрпризи.

Якщо поразка "Рубіна" в Києві була несподіванкою для російських фахівців, то подальші успіхи підопічних Курбана Бердиєва буквально шокували - в хорошому сенсі слова - не тільки Росію, але і всю Європу. Казанці зараз на підйомі, особливо після перемоги в національній першості. Але у "Динамо" є Валерій Газзаєв. Це тренер, який уміє підготувати свою команду до відповідальних матчів, - насамперед психологічно".

Шандор Варга, агент ФІФА:

"1:2. Ще на початку групового турніру я передбачав, що це буде група смерті, але "Динамо" з "Рубіном" цілком під силу вийти з цього квартету. Обидві команди зараз на підйомі після успіхів на внутрішній арені. Можливо, футболісти "Рубіна" дещо пересвяткують свій успіх в чемпіонаті і вийдуть на гру з "Динамо" менш зосередженими. Але це лише припущення. Відсутність Євгена Хачеріді не повинна стати для киян нерозв"язною проблемою, адже вони мають в своєму складі багато кваліфікованих захисників".

Сергій Ребров, екс-нападаючий "Динамо" і "Рубіна":

"1:2. Обидві команди підходять до очної зустрічі у хорошому настрої. Від результату даного поєдинку в цій групі залежить багато що. Перемога будь-якого з суперників дає йому непогані шанси на подальше продовження боротьби в турнірі, а поразка, у свою чергу, може позбавити цих надій і ускладнити колективу завдання зайняти хоч би третє місце в таблиці. "Рубін" - добре організована команда, але я упевнений, що Валерій Газзаєв зуміє належним чином налаштувати своїх підопічних. Дуже сподіваюся, що "Динамо" переможе".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Фахівці зробили прогноз на матч "Рубін" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути