Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 10:23

Найкращим футболістом Росії став Домінгес - ЗМІ

Найкращим футболістом Росії став Домінгес - ЗМІ

Газета "Советский спорт" дізналася ім"я найкращого футболіста Росії за версією Російського футбольного союзу (РФС). За даними видання, найкращим гравцем 2009 року визнаний аргентинський форвард казанського "Рубіна" Алехандро Домінгес, який став одним з найкращих бомбардирів чемпіонату Росії.

Найкращим тренером Росії РФС визнав наставника "Рубіна" Курбана Бердиєва, найкращим воротарем - голкіпера московського ЦСКА Ігоря Акінфєєва. У номінації "Відкриття сезону" приз отримає захисник армійців Григорій Щенніков. Найкращим арбітром 2009 року визнаний Станіслав Сухіна.

Урочистий вечір, присвячений закінченню футбольного сезону, пройде 1 грудня в московському ресторані "Метрополь". Під час заходу будуть також вручені призи найкращому бомбардирові чемпіонату Росії, найкращому гравцеві пляжного футболу, найкращій футболістці, найкращій юнацькій команді і юнацькому тренерові, а також найкращій команді вболівальників. Крім того, стануть відомі володарі нагород "Легенда футболу", "За пропаганду футболу" і "За внесок в розвиток футболу".

"Рубін" в 2009 році вдруге поспіль виграв чемпіонат Росії. Домінгес провів за казанський клуб в першості країни 23 матчі і забив 16 голів. За даними ЗМІ, в кінці 2009 року аргентинець залишить "Рубін" і на правах вільного агента перейде в один з італійських або іспанських клубів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Найкращим футболістом Росії став Домінгес - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути