вівторок, 17 листопада 2009 15:25

У боротьбу за форварда "Рубіна" вcтупили "Ювентус" і "Мілан"

У боротьбу за форварда "Рубіна" вcтупили "Ювентус" і "Мілан"
Чотири італійських футбольних клуби (туринський "Ювентус", "Мілан", "Фіорентина" і "Палермо") мають намір підписати контракт з форвардом казанського "Рубіна" Алехандро Домінгесом.

Про це заявив працівник агентства Sivori & Asociados, яке представляє інтереси Домінгеса, повідомляє інтернет-видання Goal.com. У січні 2010 року Домінгес стане вільним агентом і зможе перейти в будь-який клуб безкоштовно.

Раніше ЗМІ писали, що 28-річний аргентинський нападник планує перейти в один з іспанських клубів. Зокрема, Домінгес говорив, що він хотів би виступати за мадридський "Атлетико". Також повідомлялося про інтерес до гравця з боку барселонського "Еспаньйола" та "Вільяреала".

Домінгес, який крім аргентинського має також італійське громадянство, перейшов у "Рубін" з аргентинського "Рівер Плейта" в 2004 році. У 2007 році гравця купив пітерський "Зеніт", але там Домінгес не зміг пробитися в основний склад.

У 2009 році "Рубін" взяв аргентинця в оренду. В чемпіонаті Росії 2009 Домінгес провів за "Рубін" 23 матчі та забив 16 голів. У чотирьох матчах у Лізі чемпіонів Домінгес забив два м"ячі.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «У боротьбу за форварда "Рубіна" вcтупили "Ювентус" і "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути