вівторок, 02 січня 2007 13:07

"Реал" цікавиться Рібері, Ківу і Алексісом Руано

1 січня в Європі відкрився зимовий трансферний ринок, і в пресі знов поповзли чутки відносного того, кого може купити мадридський "Реал", повідомляє Футбол.ua.

Активно обговорюється майбутнє Девіда Бекхема, якого вабить до себе "Інтер" на заміну Луїшу Фігу, який виїжджає до Саудівської Аравії, (до речі, "Інтер" вже запропонував Фігу продовжити контракт), і що на зміну Бекхему може бути куплений Франк Рібері, 23 роки, з "Марселя".

Рібері був на прикметі у "Реала" ще влітку, його обіцяв купити один з кандидатів на президентську посаду у разі своєї перемоги, і ось ім"я француза знов з"явилося в іспанській пресі. Президент клубу Рамон Кальдерон прокоментував чутки і зізнався, що "Реал" продовжує проглядати трансферний ринок, але на даний момент у нього є інші пріоритети.

- Предраг Міятовіч добре відгукувався мені про Рібері, але я бачу, що зараз він думає про інших гравців, імена яких нещодавно з"являлися в пресі, такі як Алексіс Руано або Крістіан Ківу.

Проте, президент не став стверджувати, що клуб обов"язково зробить ще якісь придбання, адже після покупки Марсело, Ігуаїна і Гаго він неабияк витратився.

- Ми вийдемо на трансферний ринок тільки в тому випадку, якщо гравець дійсно буде нам потрібний. Ми нікого не купуватимемо просто для того, щоб купувати, - додав Кальдерон.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" цікавиться Рібері, Ківу і Алексісом Руано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути