середа, 05 листопада 2008 14:56

"Прикарпаття" дограє таки сезон у першій лізі

Івано-Франківський футбольний клуб "Прикарпаття" не буде зніматися з перегонів національного чемпіонату у першій лізі. Про це кореспонденту телевізійної програми "Наш футбол" (УТ-1) повідомив міський голова Івано-Франківська, а за сумісництвом - голова обласної федерації футболу і наглядової ради ФК "Прикарпаття" Віктор Анушкевичус.

"У клубі дійсно склалася доволі критична ситуація, і ми мали намір розпочати процес виходу "Прикарпаття" з Професіональної футбольної ліги України, однак зваживши всі "за" і "проти", усвідомивши величезне соціальне і виховне значення клубу для нашого регіону, його славну історію, і ще раз проаналізувавши можливості міста, вирішили, що ми не маємо права дати загинути "Прикарпаттю".

"Прикарпаття" продовжить виступи в першій лізі. Принаймні до кінця року дограє. А потім ми сядемо за круглий стіл - підіб"ємо підсумки і будемо шукати вихід із скрути. Сподіваюсь, що нам пощастить його знайти, як і порозуміння усіх зацікавлених сторін"- сказав у інтерв"ю програмі "Наш футбол" міський голова Івано-Франківська.

Зараз ви читаєте новину «"Прикарпаття" дограє таки сезон у першій лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути