Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2010 14:50

"Після поразки від Бразилії була невелика істерика" - Калитвинцев

"Після поразки від Бразилії була невелика істерика" - Калитвинцев

Виконуючий обов'язки головного тренера національної збірної України Юрій Калитвинцев знає, як вирішити проблеми в грі першої команди.

"Після поразки від Бразилії була невелика істерика. Але ми програли експериментальним складом, після двох рикошетів. Плюс на той поєдинок ми не могли викликати всіх, кого хотіли. Зараз все трохи інакше. У 2010-му ми спеціально зробили крок назад, щоб потім зробити два кроки вперед. Цей рік в будь-якому випадку є експериментальним. Ми отримали чимало корисної інформації і тепер точно знаємо проблему і знаємо, як її вирішувати", - сказав Ю. Калитвинцев, якого цитує "Команда".

Тренер також зазначив, що останній матч збірної України в нинішньому році завершився на мажорній ноті. "На такому рівні прохідних ігор не буває. У 2010 році ми поступилися лише Бразилії. Хотілося б, що одна поразка у нас так і залишилася", - підкреслив він.

Нагадаємо, 17 листопада збірна України в Женеві проведе товариський матч проти команди Швейцарії. Калитвинцев викликав на гру 20 футболістів.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Після поразки від Бразилії була невелика істерика" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути