пʼятниця, 20 червня 2008 08:56

"Перехід в "Реал" - це те, що я хочу і про що мрію" - Роналду

Не встигла португальська збірна вилетіти з турніру, як її лідерові Кріштіану Роналду довелося перемикатися абсолютно на інші питання, повідомляє football.ua.

"Можливості перейти в Реал є великі, але це не залежить від мене, і тому я не хочу говорити про це, - сказав 23-річний вінгер "Манчестер Юнайтед. - Кожен знає, чого хочу я. Але в найближчі два-три дні все може статися по-іншому".

"Це те, що я хочу, і про що я мрію. Це крок вперед... Для мене це дуже хороша можливість. Як говорив мені Сколарі, такий шанс дається тільки один раз в житті. Залишати Манчестер буде дуже складно для мене, але я думаю, що це буде корисно і для мене, і для клубу".

У "Реалі" ж поки не говорять про перехід цього гравця як про факт, що відбувся. Один з керівників Королівського клубу в недавньому інтерв"ю іспанській газеті Marca заявив: "Ми чекаємо від нього визнання того, що він хоче грати за "Реал". Після цього почнеться дискусія між клубами. Ми б охоче досягли угоди з "МЮ", якщо це можливо.

Зараз ви читаєте новину «"Перехід в "Реал" - це те, що я хочу і про що мрію" - Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути