понеділок, 08 лютого 2010 09:05

"Перед жодним матчем так не хвилювався" - Блохін

"Перед жодним матчем так не хвилювався" - Блохін

Одним з безпосередніх учасників жеребкування відбірного циклу Євро-2012 був легендарний форвард київського "Динамо" і збірної СРСР, володар "Золотого мяча"-75 Олег Блохін. Після закінчення процедури жеребкування екс-наставник збірної України поділився своїми враженнями.

"Не повірите: навіть коли виходив на найвідповідальніші матчі, не хвилювався так, як сьогодні, - цитує Блохіна "Спорт-Экспресс". - І це при тому, що напередодні ми дві години репетирували церемонію, зробили, як сказали б люди театру, два прогони. Відпрацьовувалася кожна дрібниця: як стояти, куди дивитися, як поводитися, щоб не вийти з жорсткого ліміту часу, пов"язаного з телебаченням. Відчуття важко передати: у твоїх руках - доля футбольної Європи!"

Блохін також додав, що через хвилювання не запам"ятав навіть приблизного складу сформованих при його ж безпосередній участі відбірних груп.

"Неординарність ситуації, помножена на хвилювання, не дозволяла зосередитися. Я, наприклад, запам"ятав, що витягнув кулю з Грецією, тільки тому, в цій країні багато років жив і працював. В останньому ж був такий зосереджений на процедурі, що пам"ять як би "відключилася". (Сміється.) Що ми там з Шевченком, Бонеком і Шармахом "нажеребили", дізнаюся, коли повернуся додому".

Нагадаємо, 7 лютого у Варшаві відбулося жеребкування відбірного турніру до Євро-2012. За його підсумками було визначено 9 відбірних груп.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Перед жодним матчем так не хвилювався" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути