четвер, 21 лютого 2008 10:30

"Ньюкасл" хочуть купити три солідні консорціуми

Черговим клубом англійської Прем"єр-ліги, який поміняє власника найближчим часом, може стати "Ньюкасл Юнайтед".

Нинішній основний акціонер клубу Майк Ешлі вже виразив готовність розлучитися з командою. Відразу ж з"явилися і претенденти, які зацікавлені в придбанні "Ньюкасла". Серед них - ісландський, китайський і сінгапурський консорціуми, назви яких не розголошуються.

Найконкретнішу пропозицію Ешлі отримав від близькосхідної компанії The Dubai International Capital (DIC). За попередньою інформацією, DIC може викупити "Ньюкасл" за $600 млн.

Оцінки англійських аналітиків щодо можливої операції неоднозначні. З одного боку, $600 млн. - дуже солідна пропозиція, адже "Ньюкасл" хоч і знаменита команда, але вона зовсім не дотягує до рівня "Ліверпуля", "Арсеналу", "Манчестер Юнайтед" або "Челсі". З іншого боку, експерт The Guardian стверджує, що фінансовий стан самого Ешлі зараз стабільний і у нього немає необхідності терміново продавати клуб. Він може спокійно дозволити собі почекати претендентів, які запропонують більшу суму.

"Sport.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «"Ньюкасл" хочуть купити три солідні консорціуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути