Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 09:01

"Нам знадобилося 30 хвилин, щоб прийти в себе"

"Нам знадобилося 30 хвилин, щоб прийти в себе"

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат залишився задоволений нічиєю (1:1) своєї команди в грі з "Баварією" на виїзді. Проте тепер йому доведеться сильно поламати голову над тим, хто ж замінить у повторному матчі півфіналу кубка УЄФА Андрія Аршавіна та Фернандо Ріксена, які не зможуть зіграти через перебір жовтих карток.

- Після 90 хвилин першої зустрічі я задоволений нашою грою і тим результатом, якого ми добилися в Мюнхені. У першому таймі "Баварія" контролювала хід гри, тоді як нам знадобилося 30 хвилин, щоб прийти в себе. Ми нервували, і я не знаходжу цьому пояснень. У другому таймі ми грали набагато краще і створили декілька гольових моментів. У нас навіть були шанси забити другий гол. Тепер нам доведеться серйозно подумати, ким у матчі-відповіді замінити дискваліфікованих Андрія Аршавіна та Фернандо Ріксена. У нас не така довга лавка запасних, як у "Баварії", яка може вийти на матч бундесліги без восьми гравців стартового складу і все одно перемогти.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Нам знадобилося 30 хвилин, щоб прийти в себе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути