Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 09:27

"Зеніт" розігрався і відчув упевненість"

"Зеніт" розігрався і відчув упевненість"

Наставник "Баварії" Оттмар Хітцфельд залишився незадоволений результатом першого півфінального матчу Кубка УЄФА з "Зенітом" (1:1), проте все ще вірить у вихід своєї команди у фінал.

- Звичайно, я не можу бути задоволений результатом. Ми чудово грали у першому таймі, але не змогли забити другий м"яч. Після перерви ми діяли набагато гірше і постійно програвали єдиноборство. "Зеніт" розігрався і відчув упевненість. Очевидно, що у складі суперника є хороші футболісти. Вони спеціалізуються на швидких контратаках, з якими ми часто не справлялися. На жаль, Лусіо зрізав м"яч у власні ворота після атаки "Зеніту" лівим флангом. Після цього у нас були прекрасні гольові моменти, але в той же час нам дуже пощастило в епізоді, коли Зе Роберто виніс м"яч зі "стрічки". Тепер у обох команд однакові шанси на вихід в наступну стадію. Та все ж я залишаюся оптимістом, оскільки на виїзді ми граємо не гірше, ніж удома.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" розігрався і відчув упевненість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути