вівторок, 16 жовтня 2007 09:02

"Мілан" подасть апеляцію на дискваліфікацію Діда

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані має намір оспорити рішення УЄФА про дискваліфікацію голкіпера італійської команди Діда, повідомляє www.eurosport.ru.

У зустрічі Ліги чемпіонів проти "Селтіка" в Глазго, після пропущеного "Міланом" в кінцівці зустрічі гола, який приніс перемогу кельтам, на поле вибіг уболівальник шотландського клубу. Фанат підбіг до Діда і дав йому ляпас. Бразильський воротар "Мілана" картинно впав і тут же, вже в доданий арбітром час, був замінений. На засіданні дисциплінарного комітету УЄФА було ухвалено рішення про дискваліфікацію футболіста на два матчі за симуляцію.

- Ми не маємо наміру миритися з рішенням УЄФА. "Мілан" подасть скаргу для того, щоб знизити термін дискваліфікації або відмінити її зовсім. Здається вся Європа бачила, що уболівальник ударив нашого голкіпера, - говорить Адріано Галліані.

- Цією справою займається адвокат нашого клубу Леандро Кантамесса. Він дуже досвідчений юрист і розбереться у всіх деталях того, що трапився, - сказав віце-президент італійської команди.

Сам Кантамесса заявив наступне:

- Покарання Діда - несправедливе. Вийшло, що наш футболіст був антігероєм епізоду, а насправді винуватцем була інша людина. На мій погляд, дискваліфікація абсолютно нелогічна.

- Діда давно виступає в нашому клубі. І за цей час він проявив себе, як дуже дисциплінована людина. Після того, як фанат "Селтіка" завдав йому удару, бразилець відчув легке запаморочення і наші лікарі ухвалили рішення замінити його, - сказав віце-президент "россонері".

Якщо дискваліфікація Діда не буде відмінена, то він не зможе зіграти в домашньому поєдинку третього туру Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря", який відбудеться 24 жовтня.
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" подасть апеляцію на дискваліфікацію Діда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути