понеділок, 08 жовтня 2007 16:02

Фан "Селтіка" просто назвав Діда невдахою

Уболівальник "Селтіка" Роберт Макхендрі, який під час матчу 2-го туру Ліги чемпіонів з "Міланом", який закінчився перемогою шотландського клубу з рахунком 2:1, вибіг на полі і поплескав по плечу бразильського голкіпера італійської команди Діда, розповів про те, що відбулося насправді в епізоді, розглядом якого зайнявся УЄФА, повідомляє www.football.ua.

- Я вибіг на полі, щоб разом з командою відсвяткувати забитий гол. Пробігаючи мимо Діда я поплескав його по плечу і назвав невдахою, а потім побіг далі. Ніяких інших дій, направлених проти воротаря, я не здійснював, - заявив 27-річний фанат, якому тепер довічно заборонено відвідувати матчі "Селтіка".

Після того, як Макхендрі торкнувся Діда, воротар спочатку побіг за кривдником, а потім впав на газон, зображаючи важку травму. УЄФА вже оголосив про те, що розгляне не тільки забезпечення безпеки на стадіоні "Селтіка", але і поведінку Діда.
Зараз ви читаєте новину «Фан "Селтіка" просто назвав Діда невдахою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути