пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:36

Діда можуть дискваліфікувати за симуляцію

Керівник шотландської футбольної асоціації Гордон Сміт в четвер увечері звернувся до УЄФА з проханням покарати голкіпера "Мілана" Діда за симуляцію в кінці матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Селтіком", повідомляє www.championat.ru.

 Інцидент стався відразу після переможного гола шотландського клубу, коли до Діда підбіг уболівальник і поплескав його по плечу. Після цього бразильський воротар пробіг за кривдником декілька метрів і впав на газон. Як прецедент для можливого покарання Сміт привів покарання гравця збірною Литви Салюнаса Міколюнаса, якого звинуватили в симуляції під час відбіркового матчу Євро-2008 проти Шотландії і дискваліфікували після проглядання відеоповтору.

- Я був на грі "Селтіка" і не побачив ніякого насильства з боку уболівальника до Діда. Це був жест дружби - поплескування по плечу, чому впав Діда для мене загадка. Більшого фарсу мені давненько не доводилося бачити. Особливо, коли бідного Діда виносили з поля на носилках. Я сподіваюся, що УЄФА візьме як прецедент дискваліфікацію Міколюнаса і застосують його до Діда, - заявив Сміт.

В п"ятницю інцидент буде розглянутий контрольно-дисциплінарною комісією УЄФА.

Поєдинок "Селтік" - "Мілан" закінчився з рахунком 2:1 на користь шотландського клубу.
Зараз ви читаєте новину «Діда можуть дискваліфікувати за симуляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути