пʼятниця, 04 вересня 2009 16:59

"Мілан" можуть продати лівійському другу Тимошенко

"Мілан" можуть продати лівійському другу Тимошенко

Прем"єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі розглядає можливість продажу футбольного клубу "Мілан".

Італійський прем"єр вирішив почати пошуки покупця влітку. Вирішальну роль в цій справі зіграла його сім"я, яка абсолютно не цікавиться футболом і не хоче витрачати гроша на утримання клубу. "Сільвіо Берлусконі чинив опір до останнього. Він постарався не звертати уваги на проблеми бюджету і на пресинг з боку сім"ї. Але, врешті-решт, він погодився з пропозицією про підготовку відходу з футболу, за що вже давно виступають його старші діти", - пише газета "Репуббліка".

Продати "Мілан" буде непросто, оскільки його вартість може складати від 600 до 800 мільйонів євро. Ймовірно, прем"єр Італії хотів би продати акції "Мілана" не відразу, а у декілька етапів. За даними видання, Берлусконі вже обговорював можливість продажу клубу з лівійським лідером Муаммаром Каддафі. Проте результати переговорів у Тріполі поки не відомі, повідомляють "Вести.ру".

Сам Берлусконі дані чутки не коментує, але група компаній "Фінінвест", котра належить голові італійського уряду, спростувала факт про можливий продаж акцій клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" можуть продати лівійському другу Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути